Beeldende kunst

Creatoelie maakt persoonlijk kunstzinnig werk in opdracht. Op deze pagina zijn wat voorbeelden te zien van eerder gemaakt werk.

Heb je interesse in een op maat gemaakt schilderij of kunstzinnig object neem dan contact op via info@creatoelie.nl of vul het contactformulier in.

Eitempera

Aan de hand van deze eeuwenoude verfsoort gemaakt van pigmenten met water en eidooier vermengd, ontwikkelde ik mijn eigen eitempera op basis van kruiden en specerijen. Dit 'goedje' gecombineerd met gouache, hanteer ik op geheel eigen wijze waarbij ik me graag laat inspireren door invloeden van Aboriginal, Afrikaanse of andere inheemse kunst.

Acryl

Werken met acrylverf voelt voor mij heel vertrouwd. Ik schilder graag intuïtief waarbij ik me puur laat leiden door wat er op dat moment in mij leeft, soms gecombineerd met een concreet thema. Een aantal jaar geleden ontdekte ik dat schilderen zonder kwast, dus met mijn handen (of ook wel vingerverven) me nog meer een gevoel van vrijheid en innerlijke kracht geeft. Sindsdien schilder ik met acrylverf nog voornamelijk puur met mijn handen.

Allerlei

Objecten

Het beschilderen van eigengemaakte objecten of bestaande meubeltjes is ook altijd een leuke uitdaging. Ik werk graag op hout en papier-mâché. Zo kun je ook je oude meubelstukken door mij laten beschilderen.

Klei of steen vind ik ook bijzonder materiaal om mee te werken, heel verdiepend.

Muziekschilderij

Muziek is voor mij een grote bron van inspiratie! Ik laat me tijdens het schilderen graag leiden door de energie en sfeer van de muziek die ik bewust uitkies voor die gelegenheid.

Ik maak persoonlijke schilderijen op aanvraag geïnspireerd op muziek naar keuze.

Voor meer info, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar info@creatoelie.nl

Werkwijze

Bekijk voor een indruk van mijn manier van werken en een kijkje in wat mij persoonlijk beweegt onderstaande film.