Wie ben ik?

Mijn naam is Eva en ik ben de maakster van Creatoelie.

Creatief bezig zijn is m'n leven lang al een hobby van me geweest. Tekenen was daarin altijd mijn voornaamste bezigheid, maar rond mijn 20e levensjaar ontdekte ik middels een traject binnen de creatieve therapie dat schilderen echt mijn passie was! Ik ging me daardoor ook steeds meer interesseren in het werken vanuit mijn intuïtie; wat zich op dat moment of binnen een bepaald thema vanuit mijn gevoel aandiende. 

Vanwege deze passie en mijn wens om mensen te helpen met hun persoonlijke problemen middels kunstzinnige media, ben ik in 2013 gestart met de opleiding kunstzinnig dynamisch coachen aan de Kleine Tiki, school voor persoonlijke ontwikkeling, in Breda.

Hier ben ik een bewust proces met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling aangegaan en leerde vooral om minder kritisch naar mezelf, te kijken en dingen op mijn eigen manier en op mijn eigen tempo te doen. Los van het 'moeten'!

 

Zo is mijn hobby uitgegroeid tot een wezenlijk onderdeel van mijzelf waarin ik me volledig vrij kan voelen en waar ik positieve energie uit kan halen en liefde voel voor mijzelf en de wereld om me heen. Dat grote genot wat ik ervaar wanneer ik in mijn creatieve element ben, dat wil ik koesteren en delen met de wereld....... daar ontstond het idee voor Creatoelie!

Ik hoop dat ik middels mijn producten een stukje warmte en blijdschap mag geven in je huis, aan jezelf of een vriend of vriendin, eenieder die je dierbaar is. Iedereen verdient een huis waarin hij/zij thuis mag zijn!